Oct 24 2019

Splash-pagina's: hebben we ze echt nodig?

door Milena Farber

Leer meer over splash-pagina's, leer hoe u in Emaze kunt creëren, publiceren en bewerken en maak online indruk op uw doelmarkt.

Wat is een splash-pagina?

Een splash-pagina is een pagina die elke pagina op uw website introduceert en werkt als een welkomstscherm voordat bezoekers uw startpagina bereiken. Deze introductiepagina biedt niet veel informatie. Het is een perfecte gelegenheid om de stemming en toon voor de rest van uw website te bepalen of u kunt haar een ander doel geven, zoals een nieuw aanbod promoten, een disclaimer tonen ... Een splash-pagina wordt meestal gebruikt door ontwerpers om kijkers te vangen aandacht voordat ze in de eigenlijke portefeuille terechtkomen, hoewel het ook kan worden gebruikt door bedrijven uit verschillende soorten markten.

Anders dan de splash-pagina, is een bestemmingspagina een eenvoudige website met één pagina die één doel dient: leads genereren, abonnees verzamelen, meer klanten en kijkers aantrekken. De startpagina is de hoofdpagina van uw website en bevat meestal uw logo, een korte beschrijving van wat uw bedrijf is (hoewel afbeeldingen, video's en tekst) en een menubalk om naar de rest van uw pagina's te navigeren.

Maak een splash-pagina met Emaze

Als u een nieuwe website met een introductiepagina wilt maken, kunt u Emaze-skins transformeren naar uw behoeften. Als u uw website al hebt gebouwd maar een splash-pagina wilt maken of als u een nieuwe lege skin wilt, kunt u deze eenvoudige stappen volgen:

 1. Ga naar www.emaze.com en meld je binnen enkele minuten aan - het is helemaal gratis.
 2. Druk op om een ​​website te maken
 3. Selecteer de lege skin om een ​​introductiepagina te maken

 1. Begin met het krabben van deze volledig aanpasbare lege sjabloon om je eigen meesterwerk te ontwerpen.
 2. Voeg uw eigen afbeeldingen toe, bewerk de tekst (indien nodig) en link naar uw homepagewebsite.
 3. Druk op 'Publiceren' en maak verbinding met een eigen internetdomein

7. U kunt deze pagina op elk gewenst moment bewerken of verwijderen.

Als u een bestaande skin van Emaze wilt, kunt u deze stappen volgen:

 1. Ga naar www.emaze.com en meld je binnen enkele minuten aan - het is helemaal gratis.
 2. Druk op om een ​​website te maken
 3. Selecteer de skin die overeenkomt met uw stijlen en druk op 'Bewerken'

4. Maak zo nodig verbinding met uw sociale netwerken of sla deze over als u deze niet hebt

5. Dubbelklik in uw Emaze-editor op de menubalk, druk op 'Menu verwijderen' en 'Wijzigingen opslaan'

7. Bewerk de inhoud van deze pagina door nieuwe afbeeldingen of video's en tekst toe te voegen, koppelingen naar uw startpagina-website,

8. Druk op 'Publiceren' en maak verbinding met een eigen internetdomein

9. U kunt deze pagina op elk gewenst moment bewerken of verwijderen.

Met Emaze is het eenvoudig om indruk te maken!

Emaze geeft je duizenden skins om websites te maken, en nu splash-pagina's. Een typische splash-pagina bevat een minimale kopie, een achtergrondafbeelding en vooral een link die de bezoeker naar de hoofdwebsite brengt. In gesprek met ons ontwerpteam heeft Emaze een aantal coole skins geselecteerd die je kunt proberen om de meest effectieve en indrukwekkende splash-pagina te maken:

 • helling
 • schoon
 • Abstract
 • Weekendplannen
 • Splash
 • Forest

Emaze Splash Page Voordelen

Er is een verhitte discussie over het al dan niet maken van een introductiepagina. Sommigen vinden dat geweldig, anderen denken dat het niet te effectief is en de aandacht van de kijker zal breken. Door een introductiepagina op te nemen, presenteert u uw bezoekers nog een stap die ze moeten voltooien voordat ze echt bereiken wat u wilt dat ze zien. Het kan worden gezien als overbodig of gewoon vervelend. Dus, voordat u besluit er een te maken, moet u ervoor zorgen dat het doel erachter goed doordacht is.

U maakt liever een splash-pagina om:

-Geef uw bezoekers de kans om de taal te selecteren die ze op de website kunnen bekijken

- Deel een waarschuwing dat de hoofdwebsite geluid heeft ingeschakeld, zodat ze de volledige ervaring kunnen ontvangen wanneer ze luidsprekers inschakelen.

- Beschrijf elke vorm van belangrijke informatie, bijvoorbeeld of ze iets moeten downloaden om toegang te krijgen tot de startpagina. Vertel ons hoe lang het duurt om de website te laden.

Emaze wil graag eraan herinneren dat splashpagina's niet langer alleen flitsende schermen zijn, die mensen openen en vervolgens sluiten. Het zijn pagina's die op elk moment waardevolle informatie of actie voor de bezoekers bevatten. Emaze is een cloud-gebaseerde HTML5 contentcreatie software, waarmee gebruikers professioneel ontworpen digitale content kunnen creëren die 100% aanpasbaar is. Op Emaze kun je je intropagina helemaal opnieuw maken of gewoon elke skin gebruiken van duizenden ontwerpen die we hebben.

Ben je klaar om je website aan de wereld te introduceren? Maak vandaag nog uw gratis introductiepagina met Emaze! www.emaze.com