Oct 31 2013
het is tijd om verder te gaan en geweldige inhoud te creëren

Het is tijd om verder te gaan: maak geweldige inhoud

door Motti Nisani

Hoewel ik niet altijd vol zelfvertrouwen ben bij het presenteren van mijn ideeën voor het publiek, herinner ik me dat sinds ik 10 was, ik echt van het gevoel hield om voor de klas te staan ​​nadat ik heel hard aan mijn presentatie had gewerkt. Ik was erg enthousiast om mijn ideeën te delen met iedereen die ooit wilde luisteren. Een van de dingen die ik het meest onthouden is dat het terug was in de 90's toen PowerPoint de "heetste software in de stad" was.

Zoals we allemaal weten, neemt een nieuwe technologie altijd de plaats van de vorige in. We kunnen ons niet vastklampen aan het verleden, terwijl de wereld van de presentatie ernaar uitziet. PowerPoint zal altijd een nostalgisch verlangen in me laten oplichten en ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben. Niettemin is PowerPoint al Passé! We moeten verder gaan ...

Op zoek naar spannende alternatieven

Welnu, de algemene opvatting is dat we al over PowerPoint heen zijn en dat mensen op zoek gaan naar spannende alternatieven. Wanneer u vandaag een alternatieve presentatietool gebruikt, zendt u innovatie, ijver en volwassenheid door een frisse kijk op het auditorium van de presentatie.

Meestal kan het presenteren van een PowerPoint-presentatie invloed hebben op de mening van het publiek, zelfs voordat u een enkel woord zegt. In het ergste geval verlies je ook de aandacht van je publiek omdat ze allemaal in slaap vallen.

Denk aan je publiek

De situatie van tegenwoordig is dat de meeste sprekers niet weten hoe ze hun ideeën moeten vormen tot een verbluffende presentatie. ze weten niet dat ze moeten zoeken naar interessante inhoud of een strategie moeten ontwikkelen, die een beetje nadenken over de persoonlijke interesses van hun publiek inhoudt.

Uw tijd is te duur

Denk aan de tijd die je hebt besteed om een ​​geweldige presentatie samen te stellen in plaats van je uiterste best te doen om je spraak te oefenen en de clichés te herhalen. Meer absurd is dat aan het einde van het proces het er nog steeds niet aantrekkelijk uitziet zoals u wilt.

Als je echter beseft dat je op zoek moet gaan naar een interessante visuele manier om je ideeën en gedachten te presenteren, zal je zelfs niet over PowerPoint nadenken omdat je geen saaie presentatie wilt maken.

"Content is the king" Bill Gates

Een goede manier om de aandacht van uw publiek te trekken tijdens een toespraak is om visuele elementen in een multimediapresentatie te hebben. Klinkt moeilijk? Nu, denk twee keer na!

Het enige dat u nodig hebt, is een app die dit kan doen zonder dat u speciale vaardigheden van u nodig hebt. emaze is een zeer visuele HTML5 online presentatie-editor die op elke computer of tablet werkt. Het betekent dat uw presentatie overal toegankelijk is en u hoeft alleen maar uw favoriete sjabloon uit de sjabloonvariant te kiezen en eenvoudig beginnen met het invoegen van uw interessante inhoud (tekst, afbeeldingen of video's).

Kijken naar een presentatie gemaakt in het Chinees? Geen probleem met onze nieuwe "Translate" -knop die meer dan 60-talen ondersteunt! nu kun je iedereen begrijpen en inspireren, ongeacht welke taal hij spreekt.

Dus ... stop met het verspillen van je tijd! Denk aan een winnende inhoud en wij zorgen voor de rest!