emaze הוא מצגת מקוון המצגת בנוי על טכנולוגיית html5. משתמשים יכולים ליצור, לנהל ולשתף מצגות באמצעות מערכת SaaS המבוססת על ענן צמתים. emaze מציעה מגוון רחב של תבניות מצגת כולל פורמטים באמצעות 3D אנימציות ווידאו רקע לעשות מצגות באינטרנט להתבלט.

מדיניות פרטיות

תנאי שימוש

("מדיניות הפרטיות" או "מדיניות") עודכן לאחרונה: נובמבר 6th, 2014.
[מונחים שהשתמשו בהם להלן ולא הוגדרו אחרת, יהיו בעלי המשמעות המיוחסת להם בתנאי השימוש המופיעים באתר האינטרנט.]

הגדרות

www.emaze.com ("אתר אינטרנט") בבעלות ותפעול של מערכות תוכנה חזותית בע"מ. המונחים"להדהים","we","us","שֶׁלָנוּ"וגם"לשאת"כאשר נעשה שימוש במדיניות פרטיות זו פירושו מערכות תוכנה חזותיות בע"מ הכוללת את כל הוריה, חברות הבת שלה, חטיבותיה, סניפיה וחברות קשורות שלה. התנאים "אתה","שֶׁלְךָ"וגם"שלך"כאשר משתמשים במדיניות פרטיות זו פירושו כל משתמש באתר האינטרנט. התנאי "מידע אישי"מתייחס למידע המאפשר זיהוי אישי, כגון שמך, תאריך הלידה, כתובת הדואר האלקטרוני או כתובת הדואר, הסיסמאות וכל מידע אישי אחר שנמסר על ידך באמצעות האתר. התנאי "נתוני מצגת"מתייחס למצגות של משתמשים המאוחסנים בשרתים של אתר האינטרנט. מדיניות פרטיות זו מתארת ​​את המדיניות והנהלים הנוכחיים של emaze בנוגע לנתונים אישיים הנאספים על-ידי הצגה באמצעות אתר האינטרנט. על ידי גישה לאתר, הגשת מידע ו / או רישום לאתר האינטרנט, אתה מסכים למדיניות פרטיות זו. אינך רשאי להשתמש באתר ו / או לשלוח מידע אם אינך מסכים לתנאים המפורטים להלן.

איסוף נתונים אישיים כולל כתובות דואר אלקטרוני

emaze לוקח ברצינות את הפרטיות שלך. אנו מכבדים ומגינים על פרטיות המשתמשים שלנו ונוקטים צעדים מתאימים כדי להגן על המידע האישי שלך. אנו אוספים את המידע שאתה נותן לנו כאשר אתה מבקר באתר האינטרנט שלנו ולהשתמש בו כאשר אתה מבקש ליצור קשר. אתה רשאי, באמצעות אתר האינטרנט, להירשם לקבלת מידע נוסף (כגון עלוני מידע) מאיתנו, או להשתמש באחד מהשירותים שלנו (לדוגמה, הורדה והפעלה של השירותים והיישומים הניידים שלנו). בעת ההרשמה, אנו מבקשים ממך מידע ליצירת קשר כמו שמך, כתובת הדואר שלך וכתובת הדואר האלקטרוני שלך. לעתים אנו משלימים את המידע שסיפקת במידע המתקבל מצדדים שלישיים. לדוגמה, אם מתקבלים דואר או מיקוד לא מדויק, נשתמש בתוכנה של צד שלישי כדי לתקן אותם.

emaze שיווק בדוא"ל מדיניות התקשורת

emaze שולח דוא"ל פרסומי רק ל: • משתמשים רשומים; • אנשים שנתנו הסכמה להדהים לקבלת דוא"ל קידום מכירות; • כל האמור לעיל אשר לא בחרה לאחר שקיבלה דוא"ל קידום מכירות מאיתנו. בכל דוא"ל קידום מכירות, אנו מספקים דרך קלה וברורה לבטל הצטרפות לדוא"ל בעתיד. בקשות לביטול ההצטרפות באמצעות קישור ביטול ההסכמה בהודעות האימייל שלנו מעובדות באופן אוטומטי ונכנסות לתוקף באופן מיידי. בקשות לביטול ההצטרפות אל פרטי האימייל הבאים ב- emaze.com מעובדות בתוך 10 ימי עסקים. בעת שליחת דוא"ל לרשימות דוא"ל, אנו מדכאים כתובות של אותם אנשים שבחרו לבטל את הדוא"ל בעבר. אנחנו תמיד לחשוף את הזהות שלנו בתקשורת דוא"ל המוני. לעולם איננו משתמשים במידע מטעה או בשורות נושא. אנחנו אף פעם לא שולחים המוני, דוא"ל קידום מכירות לכתובות דוא"ל "שנקטפו" מאתרי אינטרנט. לעולם לא נשכור או נמכור כתובות דוא"ל לכל חברה או אדם אחר. כאשר אנו מתואמים עם המשווקים שלנו לצורך מעקב על פניות המכר לנו, אנו מספקים את פרטי הקשר המלאים של המפיץ למשווק, כולל כתובת דוא"ל, כך שהמשווק יוכל לעקוב אחר הבדיקה. מדיניות הדואר האלקטרוני והפרקטיקה שלנו מתאימה באופן מלא לפעולה הפדראלית "CAN SPAM" של 2003 ובפסלים הישראליים החלים כגון חוק הגנת הפרטיות 5741-1981. שים לב כי באזורים מסוימים, כגון האיחוד האירופי, יש חוקים והנחיות דוא"ל שונות, ו emaze שואפת להתאים את החוקים המקומיים במקרים אלה. אנו מברכים ומעודדים את המחשבות שלך על מדיניות זו בכתובת: info at emaze.com.

שימוש בנתונים אישיים

אנו מעבדים את הנתונים האישיים שלך רק למטרות ספציפיות ומוגבלות. אנו מבקשים רק נתונים מספיקים, רלוונטיים ולא מוגזמים למטרות אלו. חלק מהמטרות הללו כוללות את הדברים הבאים: • אנו עשויים ליצור עמך קשר מדי פעם כדי להודיע ​​לך על שירותים חדשים שנספק, או הצעות מיוחדות, אירועים או מאמרים שאנו סבורים כי יעניינו אותך. • אנו עשויים לשלוח לך עדכונים שוטפים בדואר אלקטרוני על אירועים מאורגנים או קשורים. • אנו עשויים לשלוח לך מידע מבוקש וחומר פרסומי. • אנו עשויים להשתמש בנתונים האישיים שלך למטרות שיווק ומחקרי שוק. • אנו עשויים להשתמש בנתונים האישיים שלך באופן פנימי כדי לסייע לנו לשפר את המוצרים והשירותים שלנו ולסייע בפתרון בעיות.

גילוי של הנתונים האישיים שלך

אנו לא משתפים, מוכרים או מפיצים את הנתונים האישיים שלך עם צדדים שלישיים בלתי קשורים, למעט בנסיבות מוגבלות אלה: נתונים אישיים עשויים להיות מועברים מדי פעם לצדדים שלישיים הפועלים עבור או בשמו של ההדגשה או בקשר לעסקי ההרחבה עיבוד בהתאם למטרות שעבורן נאסף המידע במקור או למטרות שאליהן הסכמת לאחר מכן. לדוגמה, לפעמים לצד שלישי יש גישה לנתונים האישיים שלך כדי לטפל בדואר שלנו בשמנו. אנו עשויים לשתף או להעביר את המידע במאגרי המידע שלנו כדי לעמוד בדרישה משפטית, עבור הצדק, כדי להגן על האינטרסים החיוניים שלך, כדי להגן על האבטחה או שלמות של מסדי הנתונים שלנו או באתר אינטרנט זה, לנקוט באמצעי זהירות מפני אחריות משפטית, או במקרה של מכירה ארגונית, מיזוג, רה - ארגון, פירוק או אירוע דומה. במידת הצורך, לפני שנחשף נתונים אישיים לצד שלישי, אנו דורשים מחוזה צד שלישי לנקוט באמצעי זהירות נאותים כדי להגן על נתונים אלה.

שימוש בנתוני מצגת

מצגת הנתונים של משתמשים מאוחסנים "בענן" בשרתים שונים (כיום, אנו משתמשים ב- Microsoft Azure). מצגות המיועדות למצגות ציבוריות עשויות להיות צמודות במנועי חיפוש (כלומר, google), ויכולות להיראות על ידי כל מי שיש לו גישה לאינטרנט. אנא עיין בתנאים וההגבלות שלנו על ההבחנה בין נתוני המצגת המיועדים כציבוריים וייחודיים כפרטים. אנו נוקטים אמצעי הגנה מתאימים על מנת להבטיח כי נתוני המצגת אשר יועדו על ידך כפרטים לא יהיו נגישים לך אלא לאלה שהוסמך על ידך.

נתונים אנונימיים שנאספו באמצעות אתר אינטרנט זה

בנוסף למידע שאנו אוספים כפי שתואר לעיל, אנו משתמשים בטכנולוגיה כדי לאסוף מידע אנונימי על השימוש באתר האינטרנט שלנו. טכנולוגיה זו אינה מזהה אותך באופן אישי; זה פשוט מאפשר לנו לאסוף נתונים סטטיסטיים על המבקרים שלנו ואת השימוש שלהם באתר האינטרנט שלנו (כגון הרגלי שימוש, תדירות, משך וכן הלאה). אנו משתמשים בנתונים אנונימיים אלה כדי לשפר את התוכן והפונקציונליות של אתר זה ואת עדכוני הדואר האלקטרוני שלנו, כדי להבין טוב יותר את הלקוחות והשווקים שלנו ולשפר את המוצרים והשירותים שלנו.

עוגיות

על מנת לאסוף את הנתונים האנונימיים המתוארים בסעיף הקודם, אנו עשויים להשתמש ב"קוקיס "שאוספים את שם הדומיין ברמה הראשונה של המשתמש ואת התאריך והשעה שבהם הגעת לאתר אינטרנט זה. קובץ cookie הוא קובץ קטן המכיל שורה של תווים. מידע זה נשלח למחשב שלך כאשר אתה משתמש באתר האינטרנט והוא מאוחסן במחשב שלך, בכפוף להעדפות האחסון של קובצי cookie, כך שנוכל לזהות באופן ייחודי דפדפן של משתמש. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לעזור לנו לזכור ולעבד, להבין ולשמור את ההעדפות שלך לביקורים עתידיים, לעקוב אחר פרסומות ולעבד נתונים מצטברים על תעבורת אתרי אינטרנט, כך שנוכל להציע חוויות טובות יותר וכלים בעתיד. אנו עשויים להתקשר עם ספקי שירות של צד שלישי כדי לסייע לנו להבין טוב יותר את המבקרים באתר שלנו. ספקי שירותים אלה אינם רשאים להשתמש במידע הנאסף בשמנו, אלא כדי לסייע לנו לנהל ולשפר את העסק שלנו. אנו משתמשים גם בכתובת ה- IP שלך כדי לסייע לאבחן בעיות בשרת שלנו ולנהל את אתר האינטרנט שלנו. כתובת IP היא קוד מספרי המזהה את המחשב שלך ברשת, או במקרה זה, את האינטרנט. כתובת ה- IP שלך משמשת גם לאיסוף מידע דמוגרפי רחב. אנו עשויים גם להשתמש בקובצי Cookie ובכלים דומים כדי להתאים אישית את התוכן והפרסום שאתה מקבל על סמך הנתונים האישיים שסיפקת. נתונים אישיים שאתה מספק בשדות פרופיל מובנים או בשאלות, מידע שאתה מוסיף לשדות פרופיל פתוחים ושאלות ומידע נוסף עלייך עשוי לשמש גם להתאמה אישית של המודעות המקוונות שאתה נתקל בהן לאלה שאנו מאמינים שהן מיושרות עם תחומי העניין שלך. המידע המשמש לתכונה זו אינו מספק את הפרטים האישיים שלך או מזהה אותך כפרט לצד שלישי.

תקשורת משתמש

כאשר אתה שולח דוא"ל או תקשורת אחרת כדי להדהים, אנו עשויים לשמור על תקשורת אלה כדי לעבד את השאלות שלך, להגיב לבקשות שלך ולשפר את השירותים שלנו.

קישורים לאתרי אינטרנט אחרים

מדיניות פרטיות זו חלה רק על www.emaze.com ועל כתובות אתר אחרות המופיעות באמצעות אתר האינטרנט שלך או ממנו. אתר זה מכיל קישורים לאתרי אינטרנט שאינם מופעלים על ידי emaze. היפר-קישורים אלה ניתנים לעיונך ולנוחות בלבד ואינם רומזים על כל תמיכה באתרים של אתרי אינטרנט של צד שלישי זה או כל קשר עם המפעילים שלהם. איננו שולטים באתרי אינטרנט אלה ואיננו אחראים לנתונים שלהם או לנהלי הפרטיות שלהם. אנו קוראים לך לעיין בכל מדיניות פרטיות ותנאי שימוש שפורסמו בכל אתר שבו אתה מבקר לפני השימוש באתר או לספק נתונים אישיים על עצמך.

אבטחת מידע

אנו נוקטים באמצעי אבטחה מתאימים כדי להגן מפני גישה לא מורשית לשינויים, גילוי או הרס לא מורשים של נתונים. אלה כוללים ביקורות פנימיות של איסוף הנתונים שלנו, נוהלי האחסון והעיבוד ואמצעי האבטחה, וכן אמצעי אבטחה פיזיים כדי להגן מפני גישה בלתי מורשית למערכות שבהן אנו שומרים נתונים אישיים. עם זאת, אמצעי אבטחה אלה אינם יכולים לבטל לחלוטין את הסיכונים הביטחוניים הקשורים למידע האישי. לפיכך, אין להטיל אחריות על כל נזק שנגרם עקב גישה בלתי מורשית לחשבון האישי של משתמש. הגישה לנתונים אישיים מוגבלת לעובדים, לקבלנים ולסוכנים המיועדים לכך, אשר צריכים לדעת מידע זה לצורך הפעלה, פיתוח או שיפור של השירותים שלנו. אנשים אלה מחויבים חובות סודיות עשויים להיות כפופים משמעת, כולל סיום ותביעה פלילית, אם הם אינם עומדים בהתחייבויות אלה.

העברת נתונים בחו"ל

emaze הוא ארגון עולמי ומשתמש בשרתים שונים במדינות שונות לאחסון נתונים ומידע. בשל אופי האחסון בנתונים האישיים "ענן" ניתן להעביר מעת לעת ממסד נתונים אחד במדינה מסוימת למסד נתונים במדינה אחרת. אנו נבטיח כי הנתונים יהיו תמיד מוגנים כראוי. כמובן, האינטרנט מורכב ממספר רב של קשרים בינלאומיים. אם אתה מבקר באתר אינטרנט זה ממדינה שאינה המדינה שבה נמצאים השרתים שלנו (במידה שניתן לזהות מדינה אחת), התקשורת השונים תביא בהכרח להעברת מידע בין גבולות בינלאומיים. על ידי ביקור באתר אינטרנט זה תקשורת אלקטרונית איתנו, אתה מסכים להעברות אלה.

הערה מיוחדת להורים וילדים מתחת לגיל 18

האתר שבו אתה מבקר הוא אתר לקהל הרחב. אתר האינטרנט אינו מכוון לאנשים תחת 18. אם הורה או אפוטרופוס נעשה מודע לכך שילדו סיפק לנו מידע אישי ללא הסכמתו, עליו לפנות אלינו. איננו אוספים ביודעין או מבקשים מידע אישי מאנשים תחת 18. אם נודע לנו שאדם תחת 18 סיפק לנו מידע אישי, אנו נמחק מידע זה מקבצים שלנו. אם אתה נמצא תחת 18, אל תנסה לספק לנו מידע על עצמך.

שינויים במדיניות זו

מדיניות זו עשויה להשתנות מעת לעת. אנו נפרסם כל שינוי במדיניות בדף זה, ואם השינויים יהיו משמעותיים, אנו נספק הודעה בולטת יותר באתר האינטרנט. כל גרסה של מדיניות זו תזוהה בחלק העליון של הדף לפי תאריך עדכון אחרון, ואנו נשמור גם גרסאות קודמות של מדיניות זו בארכיון עבור הבדיקה שלך.

שאלות

אם יש לך שאלות בנוגע למדיניות פרטיות זו או לחששות לגבי האופן שבו אנו מעבדים את הנתונים האישיים שלך, צור איתנו קשר על ידי שליחת דואר אלקטרוני אלינו בכתובת info info@emaze.com