Sep 12 2019

Ontwerp het beste digitale menu

door Milena Farber

Lees alles over hoe het digitale menu uw bedrijfspraktijken en verkoop kan helpen verbeteren. Met Emaze Digital Signage Solution kunt u eenvoudig boeiende visuele inhoud spelen om uw merk op het grote scherm te promoten.

Een digitaal menu is duizend beten waard

Je hebt deze op zichzelf staande digitale menuborden waarschijnlijk gezien in sommige quick-service restaurants waar klanten menu's kunnen bekijken, hun bestelling kunnen plaatsen en alles op één scherm kunnen betalen.

Deze technologieën vervangen traditionele borden en posters naar digitaal. Het ziet er realistischer uit en zorgt voor een betere verwachting van hoe uw product eruitziet. Op deze manier krijg je de kans om het publiek te vangen en te interesseren. Ook biedt een digitaal menu u betere controle over waar de ogen van uw klant naartoe gaan. Merken kunnen profiteren van video, geanimeerde gifs, teksteffecten, overgangen en nog veel meer. Tegelijkertijd kunt u mensen vermaken en opleiden die in de rij staan ​​te wachten of langs uw restaurant en / of straat lopen.

Digitale menu's zijn flexibel, helder, duidelijk en stellen u in staat om uw boodschap te communiceren met uw doelgroep wanneer en waar ze nodig hebben. Restaurants met het digitale menu kunnen tijd besparen met onderhoud, minder geld uitgeven, een memorabele klantervaring creëren, uw bedrijf open houden 24 / 7 en meer.

Maak uw professionele digitale menu

Door uw menusjabloon en -ontwerp te selecteren, verspreidt u niet alleen uw boodschap naar klanten, maar krijgt uw merk ook een visuele identiteit. U kunt uw digitale menu optimaliseren voor de beste leesbaarheid, door de structuur, kleuren, lettertypen en verschillende ontwerpelementen.

Hier zijn enkele tips voor het ontwerpen van het beste digitale menu:

  • Bepaal welke oriëntatie beter geschikt is om uw menu-inhoud (landschap of portret) efficiënt aan te passen
  • Voeg lege ruimtes rondom uw elementen in zodat uw menu niet te druk wordt
  • Symboliseer uw merk door elementen (logo's, lettertypen, kleurenschema, meer ...)
  • Creëer een juiste visuele balans en pas op met overmatig gebruikte afbeeldingen

Nu u bekend bent met digitale menu's, laten we begrijpen hoe Emaze kan helpen het beste digitale menu te maken dat aan uw behoeften voldoet en overeenkomt met uw stijl.

Emaze digitale menu's voor bedrijven

Verspil je teveel geld om je digitale menu te upgraden? Het is maanden of jaren geleden dat je zelfs overwoog om je menu's te veranderen. Heeft u moeite om klanten te behouden en een nieuw doel aan te trekken? Of werk je gewoon te hard om je digitale menu-update te behouden? Dus maak je geen zorgen, je bent aan het juiste adres!

Emaze maakt digitale menuborden om exploitanten van restaurants te helpen gelijke tred te houden of hun concurrentie voor te blijven. Emaze maximaliseert elk scherm in uw winkel en gebruikt de digitale ruimte om uw merk te promoten. We bieden verschillende functies: onbeperkte ontwerpen, flexibele tools om uw schermweergaven te maken en te beheren, aangepaste branding, volledig responsieve ervaring, live inhoud pushen, inhoud bijwerken om rekening te houden met last-minute product- en prijswijzigingen voor een of meerdere locaties of vanaf elke locatie in de wereld, en meer ...

Maak een digitaal menubord voor uw bedrijf. Bekijk onze website of neem contact met ons op via info@emaze.com