Augustus 12 2017

5 Tips voor een geslaagde geknipte les

door Ariella Cohen

5 Tips voor een geslaagde geknipte les

Met Emaze is het maken van een interactieve omgedraaide les voor uw studenten eenvoudig!

Voor innovatieve opvoeders over de hele wereld biedt een omgedraaide les een uniek potentieel voor studentenbetrokkenheid.

Met behulp van video, audio en tekst kunnen docenten hun klas in staat stellen op voorhand thuis met het materiaal te communiceren op hun eigen manier. Studenten komen vervolgens naar de klas, beter voorbereid met kennis, vragen en observaties, en klaar om toe te passen wat ze hebben geleerd op een meer productieve en boeiende manier!

Hier zijn 5-tips voor het maken van een geslaagde omgedraaide les over Emaze:

1. Betrek uw studenten met video en audio
Op Emaze is het eenvoudig om een ​​video- of audiobestand in uw presentatie in te voegen. Dit is een geweldige tool voor docenten om te gebruiken in de klas of in een take-home omgedraaide les. Veel studenten zijn visueel studenten en veel studenten leren het beste wanneer ze informatie horen. Presenteer het beide kanten op! Ze reageren snel en genieten van de interactie met de mediaclips. Voor studenten die informatie moeten beoordelen, kunnen ze teruggaan en een video opnieuw bekijken in hun eigen tempo, waardoor Emaze een geweldige platform is voor alle soorten leerlingen.
Pro Tip voor leerkrachten - neem een ​​voice-over van jezelf op, één voor elke dia waarop je je voice-over wilt hebben. Dit personaliseert de leservaring voor je studenten wanneer ze je stem horen!

Bekijk de onderstaande Emaze-presentatie om zelf video en audio toe te voegen.

Aangedreven door emaze
2. Inclusief webpagina's en kaarten waarmee ze rechtstreeks kunnen communiceren
Moedig uw studenten aan om het lesmateriaal zelf te verkennen! Voeg websitepagina's toe, zoals een Wikipedia-pagina of een Google-kaart, waarop ze kunnen klikken en scrollen. Stel vragen op basis van deze informatie en laat ze de antwoorden vinden. Daag uw studenten uit om een ​​historisch document te lezen in het originele formaat dat online beschikbaar is. Er is zoveel dat u kunt doen met het insluiten van verschillende soorten webpagina's, en het maakt studenten meer enthousiast over deelname en bijdragen aan het leren.

Bekijk deze Emaze met instructies over hoe u ook kaarten en webpagina's kunt insluiten.

Aangedreven door emaze
3. Visuele stimulatie is de sleutel
Kies een opvallende sjabloon! Zoek er een die bij het thema van je les past en visueel contact met je studenten. Met een opwindende sjabloon die helder is, interactief en 3D, presenteer je ze niet alleen met informatie, maar creëer je een meer holistische leerervaring die indruk zal maken. Voor docenten raden we u aan naar het gedeelte Onderwijs van de sjablonen te gaan voor ontwerpen die specifiek zijn afgestemd op het klaslokaal en studenten van alle leeftijden. Als je er eenmaal een hebt gekozen, maak hem dan zelf!

Aangedreven door emaze
4. Kijk of studenten informatie absorberen door kritische vragen te stellen
Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw studenten niet alleen uw presentatie doornemen, maar ook aandacht besteden aan het materiaal. Je kunt ze een video laten zien en vervolgens een vraag stellen over de inhoud. Een eenvoudige manier om dit te doen, is door een vragenlijst van Google Form te maken. Zie hoe hieronder!

Aangedreven door emaze
5. Vergeet analytics niet
Als je klaar bent met je presentatie en deze naar je klas stuurt, zullen ze beginnen met het doen van de les. Wanneer ze zijn voltooid (we hopen dat ze dat wel doen!), Kun je naar je Emaze-startpagina gaan en met de muis over de presentatie gaan en de Analytics bekijken. Dit is een handige manier om studenten individueel en als klas bij te houden en te zien welke leerlingen de presentatie hebben bekeken, hoe vaak ze deze hebben bekeken en hoe lang ze aan elke dia hebben besteed. Analytics is beschikbaar voor gebruikers van Emaze EDU Premium-docenten.

Aangedreven door emaze
Nu is het jouw beurt om het uit te proberen! Vertel ons hoe je je omgedraaide les met succes hebt gemaakt met Emaze op info@emaze.com!