Juli 14 2017

Verstoor de CV

door Talya Ladell

De aandacht van anderen trekken kan iets van ons zijn dat getalenteerder is dan anderen. Maar als het gaat om het vinden van een baan, is weten hoe je op en neer springt en een plons maakt gewoon een absolute noodzaak.

Hoe pronkt u met al uw prestaties? Je zult meer dan alleen een zwart-wit CV moeten insturen en hopen op het beste.

We willen u met trots uitnodigen om te overwegen, "de Emaze."

Waarom Emaze? Emaze is zoveel meer geworden dan een platform voor gratis presentatiesjablonen. Het is een manier om visueel inhoud weer te geven die speciaal is ontworpen om de aandacht van uw publiek te trekken.

Bekijk deze geweldige voorbeelden van fantastische cv's gemaakt van Emaze-presentatiesjablonen:

RESUME1-SMALL            RESUME2-SMALL

Werkzoekenden gebruikten ons specifiek om cv's te maken die ervoor zorgden dat hun profielen de concurrentie naar het water gooiden. Wanneer een CV van één pagina wordt omgezet in een Emaze, worden de prestaties opgemerkt en worden werkgevers onder de indruk. Maar er was nog een reden waarom werkzoekenden een Emaze wilden - het was omdat ze vrijwel overal en overal konden posten. Vanwege onze gemakkelijk te gebruiken mogelijkheden om te delen, kan Emazers overal op sociale media en LinkedIn plaatsen, via e-mail verzenden naar potentiële werkgevers en ze insluiten in hun persoonlijke websites. Nog een bonus? Ze kregen een idee van wat iedereen meteen van hen dacht. Emaze biedt Audience Insight Analytics, zodat ze precies kunnen zien welke potentiële werkgever hun presentatie zag en hoeveel tijd aan elke dia werd besteed.

Klaar om je eigen emazing CV te maken?

knop (1)