April 18 2017

Maak aangepaste sociale websites met emaze.me

door Ariella Cohen

Emaze is verheugd om de bèta-lancering van haar nieuwste innovatie-Emaze-websites bekend te maken. Miljoenen gebruikers hebben Emaze gebruikt om presentaties, e-cards, visuele verhalen en meer te maken en aan te passen, en zijn verliefd geworden op onze unieke 3D-afbeeldingen, spannende sjablonen, live insluitingen en een interactief platform.

Nu hebben we die technologie naar een hoger niveau getild om emaze.me te ontwikkelen en gebruikers uit te nodigen om hun eigen websites te maken en te beheren zoals nooit tevoren.

Aangedreven door emaze

Deze nieuwe tool is ontworpen met het oog op social media-beïnvloeders, als een nieuwe en gemakkelijke manier om een ​​interactieve ruimte te creëren waarin ze al hun sociale profielen op een indrukwekkende en prachtige manier kunnen presenteren, zonder enige codeerervaring.

Gebruikers kunnen eenvoudig hun inhoud beheren en voeg live streams toe van al hun feeds voor social media (Facebook, Twitter, Instagram en YouTube) die automatisch worden bijgewerkt in hun emaze.me-site.

Kies een van onze vele verbluffende sjablonen als achtergrond en personaliseer het ontwerp en de lay-out naar wens. Log dan in op uw sociale media-accounts en pas uw instellingen aan. Met de nieuwe widgeteditor-tool kunnen gebruikers toevoegen aangepaste menubalken en video en afbeelding carrousels naar hun websites in minuten.

Aangedreven door emaze

Door een website te maken met emaze.me kan de gebruiker zijn eigen ontwerpen aanpassen, en dit wordt niet beperkt door de "boxiness" van andere sociale platforms die beperkt zijn tot één enkel ontwerp. Daarnaast geeft emaze.me controle aan de makers van de website om met hun volgers in contact te komen hoe ze dat willen.

Gebruikers kan inloginformatie verzamelen en e-mails verzenden naar volgers, waardoor het gemakkelijker dan ooit wordt om contact te maken met fans. Gebruikers kunnen ook hun campagnes cross-promoten en al hun social-media-branding vanaf één plek beheren, iets dat zal helpen hun merk op alle platforms te ontwikkelen en bekend te maken.

Meer informatie over het maken van uw eigen website hieren log in in maak je eigen website en begin nu!