Oct 29 2016
36 Powerpoint-presentatiehulpmiddelen of emaze. we rocken gewoon!

6 Killer presentatietips voor studenten

door Motti Nisani

Voor uw klasgenoten staan ​​om een ​​presentatie te geven hoeft niet eng te zijn. Om een ​​te maken effectieve presentatie dat zal uw klasgenoten verbazen, u moet eerst het onderwerp grondig onderzoeken en al uw inhoud schetsen voor zowel uw mondelinge als schriftelijke presentatie.

Hier zijn 6 Killer presentatietips voor studenten

Zorg ervoor dat u alleen relevante tekst en enkele ontzagwekkende afbeeldingen toevoegt. Onthoud altijd dat u op het onderwerp blijft en uw presentatie gebruikt om de belangrijke punten te benadrukken. creëren inspirerende presentaties met een presentatiesjabloon die bij uw onderwerp past. emaze- een gratis online presentatie en slideshow-maker, kan u helpen om dat te bereiken.

De manier waarop je presenteert kan een cijfer maken of breken, volg deze 7-tips en je verdient die welverdiende A:

Aangedreven door emaze
1. Kom volledig op de hoogte

Ken al je materiaal en beantwoord eventuele vragen die je leraar of klasgenoten kunnen hebben. Een groot deel van je cijfer komt van je onderzoek en inzicht in het onderwerp, zorg ervoor dat je alle belangrijke punten presenteert.

2. Houd het aantal dia's tot een minimum beperkt

Houd je aan relevant materiaal, neem alleen informatie en visuals op die je onderwerp behandelen. Het is gemakkelijk om je te laten meeslepen door afbeeldingen en functies, voeg alleen speciale effecten toe als dit je levering verbetert.

3. Hoe minder tekst, hoe beter

Gebruik alleen tekst om hoofdpunten te tonen, je moet de rest van je materiaal kennen en het aan je publiek kunnen uitleggen. Uw presentatie is om u te helpen uw verhaal te vertellen, niet om het te overweldigen.

4. Ken uw tijdsbeperkingen

Zorg ervoor dat je zelf een oefenloop en -tijd doet, houd ook rekening met tijd voor Q & A. Oefening baart kunst!

5. Toon duidelijke visuele hulpmiddelen

Visuals zijn alles, een goede presentatie omvat grafieken, infographics, video's en afbeeldingen die betrekking hebben op uw onderwerp. Probeer creatief te zijn, manieren te vinden om je verhaal te vertellen via beeldspraak.

6. Een sjabloon kiezen die relevant is voor uw inhoud

Zorg ervoor dat u een relevante sjabloon kiest, kies geen reissjabloon wanneer u presenteert op computertechnologie.