emaze is een online presentatieplatform gebouwd op html5-technologie. Gebruikers kunnen presentaties maken, beheren en delen via een cloudgebaseerd SaaS-systeem. emaze biedt een verscheidenheid aan presentatiesjablonen inclusief indelingen met 3D-animaties en videobeelden om online presentaties te laten opvallen.
Sep 12 2016

Pronk met uw zomervakantie in stijl!

door Talya Ladell

De school is misschien net begonnen, maar er is nog tijd om op te scheppen over je zomer!

emaze's nieuwe Visual Story-categorie biedt drie geavanceerde nieuwe sjablonen, Familiefoto's, Reisfoto's en Photo Journal, allemaal ontworpen om je zomer er fantastisch uit te laten zien! Kies een van onze nieuwe sjablonen, vervang de foto's en inhoud door uzelf en deel hem vervolgens via e-mail of op Facebook of Twitter!

Kies gewoon een album en kies vervolgens de knop Dupliceren uit de hamburger rechtsboven!

the2-clean-forever         de-5-Claen-forever         de-3-clean-forever

Bewaar die prachtige foto's niet voor altijd verborgen op je telefoon!