Sep 28 2013

Presentatieontwerp is belangrijk

door Motti Nisani

Iedereen weet dat eerste indrukken ertoe doen. Het is van toepassing op alles in het leven, omdat wat we zien meestal als eerste wordt geregistreerd wanneer we iets ervaren. We ontmoeten een nieuwe persoon en het eerste dat opvalt, is hoe ze eruitzien: in de meeste gevallen is zicht het eerste gevoel dat ons brein voorziet van informatie over iets of iemand dat we tegenkomen.

Emaze helpt u om een ​​professioneel presentatieontwerp te maken

Daarom zie je dat als het gaat om zaken, mensen die op veel vergaderingen gaan zich op een bepaalde manier kleden, en bedrijven die veel vergaderingen houden, hun kantoren op een bepaalde manier ontwerpen. Dit alles wordt gedaan met het doel om een ​​specifieke eerste indruk te maken.

Hetzelfde geldt voor presentaties! Wanneer je iemand een presentatie stuurt of zelfs voor een publiek staat met de presentatie op een groot scherm achter je, is het eerste wat mensen zullen registreren wat het presentatieontwerp islijkt op. En of je het nu leuk vindt of niet, of je nu bewust of onbewust een eerste indruk maakt. Zorgen dat uw presentaties er professioneel uitzien, is net zo belangrijk als ervoor zorgen dat de informatie in uw presentatie geen gênante spelfouten bevat.

At Emaze, we weten dit en hebben de nadruk gelegd op het bieden van onze gebruikers professioneel ontworpen sjablonen dat zal je dat krijgen "wow, ik wil meer horen"Eerste indruk die u nastreeft.

Meld u eenvoudig aan bij www.emaze.com en kies uit meerdere professioneel ontworpen presentatiesjablonen!

presentatie ontwerp

U zult merken dat sommige van deze sjablonen de gele "3D" -tag hebben - dit betekent dat deze presentaties 3D-animatie-effecten hebben.

Elk sjabloonontwerp bevat meerdere diaontwerpen waaruit u kunt kiezen. Kies eenvoudig het ontwerp waarmee u wilt werken, klik op de knop "Dia" en kies uit de vele diaontwerpen die voor u beschikbaar zijn.

En vergeet niet dat je zoveel kunt doen om die perfecte 'eerste indruk' te krijgen. Uiteindelijk kun je niet volledig bepalen hoe mensen op iets reageren. Het enige dat u kunt doen, is het best mogelijke ontwerp in uw ogen kiezen, de presentatie bespreken wanneer u klaar bent om er zeker van te zijn dat deze er goed en professioneel uitziet, en een paar objectieve vrienden laten kijken en zien wat hun eerste indrukken zijn.

Succes!